Måndag och kanske en Pizza?

Hej allihop!

Då är det Måndag igen! Och alla älskar givetvis Måndagar :) Jag ser en ny vecka som en chans till nya utmaningar och nya upplevelser. Idag tänkte jag faktiskt beställa en Pizza på lunchen. Dock har jag inte bestämt mig helt var jag ska beställa. Ska jag ta det säkra före det osäkra? När man är hungrig så brukar man oftast fega ut att testa nått nytt då man bara vill äta nått gott och bli mätt.

Jag vet iaf att jag vill ha en Calzone, och att jag ska beställa den Online så jag får den direkt till jobbet. Jag vill ha min Calzone med extra ost och lite champinjoner, dock väldigt lite skinka. Tycker det blir så packat när den är dubbelvikt.

Jag ska sätta mig och jobba lite och fundera över var jag ska beställa den. Om ni när snälla så slänger jag upp en post om hur gott det va sen :) Trevlig Måndag till alla matälskare och Pizzaälskare såklart ;)