Mat och receptsidor? vad händer.

Hej alla glad matfantaster.

I helgen satt jag och surfade runt lite efter lite olika recept. Och efter någon timmes sökande efter ett bra och enkelt recept på lite kryddiga biffar så förstog jag att alla sidor med recept är bara ute efter att tjäna pengar. Jag förstår ju detta då man vill ju inte lägga massa arbetstimmar på nått som man inte får betalt för.

mat-recept-wtf

Dock ska ju inte innehållet brista för folk vill tjäna pengar. Tex är inte recepten fullstädiga på dom flesta sidor. Dom har glömt att man ska vispa ihop vissa ingredienser eller hur länge man ska steka eller grädda nått. Då falerar ju hela tjänsten med att du ska kunna laga mat efter recepten. Jag vill ha fullständiga recept inte recept där det fattas info och byggda efter sökmotoroptimering.

Nu är det lunch och idag ska jag beställa en sallad, och självklart ska den beställas online och den ska va hemkörd till mitt kontor. Blir det kontorskörd då? :)

Trevlig måndag!